Persondatapolitik

Døllefjelde-Musse Markeds hjemmeside brugervilkår og -sikkerhed
 

Privatlivspolitik
 

1 Indledning

1.1 Denne meddelelse om databeskyttelse er information til dig, fordi Døllefjelde-Musse Marked indsamler oplysninger om dig.

2 Dataansvarlig for personlige oplysninger

2.1 Døllefjelde-Musse Marked, Sakskøbingvej 80, 4880 Nysted - SE-nr. 25001001 er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger.

3 Formål med indsamling af personlige oplysninger og juridisk grundlag

3.1 Vi søger for, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles til følgende formål:

a) At lette leveringen af produkter og/eller tjenester, du har bestilt. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, fødselsdag, tilladelse til levering af nyhedsbreve og oplysninger om betalingstransaktioner.

b) At besvare dine spørgsmål eller klager. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, fødselsdag, tilladelse til levering af nyhedsbreve og oplysninger om betalingstransaktioner.

c) At give dig besked om ændringer af begivenheder. Til dette formål indsamler vi navn, telefonnummer, e-mail.

3.2 Vores juridiske grundlag for behandling er:

a) Dit samtykke;

b) Behandling er nødvendig for udførelsen af en købsaftale, som du er part i;

c) Behandling er nødven¬dig for at opfylde en juridisk forpligtelse, som er pålagt Døllefjelde-Musse Marked.

d) Behandling er nødvendig med henblik på Døllefjelde-Musse Marked eller en tredjeparts legitime interesser, og disse interesser tilsidesætter den registrerede persons interesser. Hvis det juridiske grundlag for behandling er samtykke: Har du ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis det juridiske grundlag for behandling er de legitime interesser hos Døllefjelde-Musse Marked eller en tredjepart: Disse interesser er f.eks. statistik, procesoptimering osv.

3.3 Vi opbevarer dine personlige oplysninger, indtil det ikke længere er relevant for Døllefjelde-Musse Marked at opbevare dem, så længe det er i overensstemmelse med dansk lov. Hvis du trækker dit samtykke tilbage som beskrevet i afsnit 6, beholder Døllefjelde-Musse Marked dine personlige oplysninger i 2 år derefter, ifølge en erklæring fra "Forbrugerombudsmanden" oplysningerne slettes. Hvis dit samtykke ikke har været brugt i mere end 2 år, vil Døllefjelde-Musse Marked også slette dine personlige oplysninger. Men uafhængigt af GDPR gemmes alle transaktionsdata i 5 år i overensstemmelse med den danske regnskabslov.

4 Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, som er angivet nedenfor i afsnit 6.

4.2 Du kan til enhver tid anmode om at få adgang til dine personlige oplysninger, og at forkerte oplysninger rettes, slettes eller ændres ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning eller dataportabilitet eller gøre indsigelse imod, at vi behandler dine data, herunder at trække dit samtykke tilbage.

4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte det danske datatilsyn.

4.4 Du har ret til når som helst at gøre indsigelse imod behandling af personlige oplysninger om dig til direkte markedsføring.

5 Overførsel af personlige oplysninger

5.1 Vi kan videregive personlige oplysninger til tilknyttede selskaber eller datterselskaber samt professionelle rådgivere i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning.

5.2 Vores medarbejdere, forretningspartnere og leverandører har muligvis adgang til dine personlige oplysninger i begrænset omfang efter behov med henblik på levering af en tjeneste til os eller for at give dem mulighed for at agere på vores vegne i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som nødvendigt for at overholde love, regler eller juridiske anmodninger eller for at samarbejde med en retslig undersøgelse.

5.4 Vi overfører dine personlige oplysninger til:

  • Bambora
  • Simple Solution
  • Morten Media ApS

5.5 Overførsel af personoplysninger udføres i overensstemmelse med lovkrav, herunder indgåelse af fyldestgørende databehandlingsaftaler med vores databehandlere for at sikre personoplysninger ikke behandles til andre formål end de klart angivne, og for at sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

6 Kontaktoplysninger

6.1 Hvis du har spørgsmål om denne meddelelse om databeskyttelse eller brugen af de indsamlede oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:il

a) Døllefjelde-Musse Marked, Sakskøbingvej 80, 4880 Nysted - SE-nr. 25001001.

Sikkerhed

Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver. På vores hjemmeside iagttager vi alle forholdsregler for at beskytte vore brugeres informationer mod misbrug. Når du bliver bedt om at indtaste oplysninger, som for eksempel betalingskortnummer og udløbsdato, sker indtastningen krypteret med den bedste krypterings-software på markedet - pt. SSL (Secure Socket Layer). ønsker du at vide mere om SSL, kan du besøge www.betaling.dk. Oplysninger om navn, adresse og e-mailadresse opbevares ikke krypteret, men alle oplysninger som afgives i forbindelse med købet, transmitteres krypteret. Vi anvender SSL-kryptering til at beskytte oplysninger online, ligesom vi har taget rimelige foranstaltninger for at beskytte oplysningerne offline. Alle vores informationer er underlagt en streng biometrisk sikkerhed. Det vil blandt andet sige, at det kun er de medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne udføre en opgave, der har adgang til dem. Alle vores medarbejdere har modtaget omfattende instrukser i vores sikkerheds- og personbehandlingspolitik. Vores servere opbevares under strenge sikkerhedsforanstaltninger i et lukket og aflåst rum.

Køb/bestilling

For at bestille billetter på dfmm.dk, skal du registrere dig som bruger og oplyse navn, adresse og betalingskort. Informationerne bruges til at gennemføre købet. Hvis der er problemer med et køb, eller hvis der for eksempel sker en aflysning eller lignende, vil oplysningerne blive brugt til at kontakte dig.

Spillesteder

Markedet har flere små hyggelige spillesteder at byde på udover det store Markedstelt og det lidt mindre Westerntelt. 

ØLSTUEN

I en af de små hyggelige gader på vej til Kræmmerteltet finder du det flotte og smukt udsmykkede gule telt med Dannebrog vajende højt over pladsen. Her har Ølstuen til huse. Indenfor summer det af hygge med alle sofagrupperne, hvor det nok kan være tiltrængt at tage et lille hvil, når du har travet gade op og gade ned i jagten på de mange fund. Fredag disker Tony Eichen op med alle de sange du kender fra Kim Larsen, Shubidua, John Mogensen, Bamses Venner og alle de andre kendinge, - det er ren balsam for sjælen. Lørdag kan du møde de lokale Mark og Danny, som spænder vidt - lige fra Elvis Presley til Bruno Mars, Kim Larsen til Noah, Robbie Williams til Dodo and the Dodos! 
Søndag er det Leo Adolph der gi'r den hele armen, når "Sofie åbner ballet med en gogo" - jo du kan glæde dig til alle John Mogensens hits for fuld udblæsning.

Vin- og Ginsmagning.

Når du alligevel har sat dig godt til rette i en af de dybe sofaer med en god kop kaffe eller kold fadøl - skulle du måske blive lidt længere og deltage i en af de gratis smagninger, der skal foregå i Ølstuen. Fredag kan du smage på vin fra Vintjenesten. Kom og smag spændende vine fra Frankrig, Tyskland og Rumænien. Husk at afhente billetter i Informationen på dagen. Der er vinsmagning kl. 13.00 og 17.00

Lørdag kan du smage på de liflige dråber fra gin-flasken fra firmaet 1975 by Simon. De er specialister i High-end Gin Cocktails og byder på Gin mare, Skin Gin, Dreyberg gin, Vørdings Gin og diverse special tonic. Det er også kl. 13.00 og 17.00 og der er kun 50 billetter til hver smagning, som uddeles efter først-til-mølle-princippet.

PUBBEN

På modsat side af vejen overfor Informationen finder du Pubben med den nye terrasse, som netop er bygget op til årets marked.

Pubben har tradition for at servere lidt mere end almindeligt fadøl og i år finder du udover den velkendte Guinness også en Carlsberg 1883, der er en lagerøl som din oldefar drak den. En let og sød fadøl med duft af karamel og malt. Med den i hånden - kan du roligt sætte dig godt til rette torsdag aften og nyde Leo Adolph gi' den som John Mogensen med "Elguitar og Saxofon, vil vi ha'" og alle de andre du kan synge med på.

Fredag byder vi på Di2synger, Artisterne og Manne, mens vi lørdag har alletiders Cirkus Workshop for børnene inden scenen overtages af Det Glade Vanvid, Vela og No Juice. Søndag lukker og slukker Pubben for denne gang med populære Tony Eichen ved roret. 

MARKEDSKROEN

Døllefjelde Forsamlingshus skifter i markedsdagene navn til Markedskroen. Den ligger lige ved hovedindgangen, og her kan du i ro mag nyde traditionel dansk mad serveret ved bordene, mens du slapper af efter en lang dag på markedet. Også her byder vi på masser af musik og allerede torsdag aften kan du nyde maden, mens Tony Eichen forkæler dine øregange, inden du lader op til JAZZ-FREDAG. 

Hvad enten du er til New Orleans jazzen, Chicago blues, behop jazz eller Ellington kan du fredag eftermiddag og aften i markedskroen nyde en god gang jazz til en lækker menu med en velskænket kold fadøl eller måske et dejligt glas rødvin. 

Lørdag aften er der lagt op til ægte "lørdagsbal på kroen". Butterflies spiller op til dans, og vi kan love, at du simpelthen ikke kan blive siddende på stolen - men må ud på dansegulvet og ha' en svingom.