Spillesteder

Markedet har flere små hyggelige spillesteder at byde på udover det store Markedstelt og det lidt mindre Westerntelt. 

 

ØLSTUEN

I en af de små hyggelige gader på vej til Kræmmerteltet finder du det flotte og smukt udsmykkede gule telt med Dannebrog vajende højt over pladsen. Her har Ølstuen til huse. Indenfor summer det af hygge med alle sofagrupperne, hvor det nok kan være tiltrængt at tage et lille hvil, når du har travet gade op og gade ned i jagten på de mange fund. Fredag disker bl.a. Di2synger op med alle de sange du elsker at synge med på. Lørdag kan du møde de lokale Mark og Danny, som spænder vidt - lige fra Elvis Presley til Bruno Mars, Kim Larsen til Noah, Robbie Williams til Dodo and the Dodos! 
Søndag er det Tony Eichen der underholder med alle de sange du kender fra Kim Larsen, Shubidua, John Mogensen, Bamses Venner og alle de andre kendinge, - det er ren balsam for sjælen.

 

PUBBEN

På modsat side af vejen overfor Informationen finder du Pubben med mulighed for at nyde dine kolde fadøl enten indendørs eller ved de hyggelige borde-bænke sæt udenfor.

Pubben har tradition for at servere lidt mere end almindeligt fadøl og i år finder du udover den velkendte Rød Tuborg også en Carlsberg 1883, der er en lagerøl, som din oldefar drak den. En let og sød fadøl med duft af karamel og malt. Med den i hånden - kan du roligt sætte dig godt til rette torsdag aften og nyde Leo Adolph gir den hele armen som John Mogensen med "Elguitar og Saxofon, vil vi ha'" og alle de andre du kan synge med på.

Fredag byder vi bl.a. på Albatros og Musik til Ulempe, mens scenen lørdag overtages af Vela. Lørdag aften blænder vi op International Melodi Grandprix på storskærm inden Patrick fra X-factor viser hvilken hyggelig spillemand han er. Søndag lukker og slukker Pubben for denne gang med den populære duo Di2synger ved roret. 

 

MARKEDSKROEN

Døllefjelde Forsamlingshus skifter i markedsdagene navn til Markedskroen. Den ligger lige ved hovedindgangen, og her kan du i ro mag nyde traditionel dansk mad serveret ved bordene, mens du slapper af efter en lang dag på markedet. Også her byder vi på masser af musik og allerede torsdag aften kan du nyde maden, mens Tony Eichen forkæler dine øregange, inden du lader op til en hyggelig fredag på markedspladsen.

Fredag aften har kroen besøg af James Rasmussen – tidligere Four Jacks medlem. James er Dansktop-aktuel og modtog i 2018 Dansktop Prisen for Årets Dansktop Hit med “Du er den”.  Samtidigt modtog James Rasmussen også prisen for Årets Mandlige Dansktop Solist. Glæd dig til klassikere som Mandalay, Æselsangen (Bare Bare Bare Ta? Det Roligt), Når Lygterne Tændes, Tom Dooley mens du nyder en lækker menu med en velskænket kold fadøl eller måske et dejligt glas rødvin. 

Lørdag aften er der lagt op til ægte "lørdagsbal på kroen". Butterflies spiller op til dans, og vi kan love, at du simpelthen ikke kan blive siddende på stolen - men må ud på dansegulvet og ha' en svingom.