Spillesteder

Markedet har flere små hyggelige spillesteder at byde på udover det store Markedstelt og det lidt mindre Westerntelt. 

ØLSTUEN

I en af de små hyggelige gader på vej til Kræmmerteltet finder du det flotte og smukt udsmykkede gule telt med Dannebrog vajende højt over pladsen. Her har Ølstuen til huse. Indenfor summer det af hygge med alle sofagrupperne, hvor det nok kan være tiltrængt at tage et lille hvil, når du har travet gade op og gade ned i jagten på de mange fund. Fredag disker Tony Eichen op med alle de sange du kender fra Kim Larsen, Shubidua, John Mogensen, Bamses Venner og alle de andre kendinge, - det er ren balsam for sjælen. Lørdag kan du møde de lokale Mark og Danny, som spænder vidt - lige fra Elvis Presley til Bruno Mars, Kim Larsen til Noah, Robbie Williams til Dodo and the Dodos! 
Søndag er det Leo Adolph der gi'r den hele armen, når "Sofie åbner ballet med en gogo" - jo du kan glæde dig til alle John Mogensens hits for fuld udblæsning.

Vin- og Ginsmagning.

Når du alligevel har sat dig godt til rette i en af de dybe sofaer med en god kop kaffe eller kold fadøl - skulle du måske blive lidt længere og deltage i en af de gratis smagninger, der skal foregå i Ølstuen. Fredag kan du smage på vin fra Vintjenesten. Kom og smag spændende vine fra Frankrig, Tyskland og Rumænien. Husk at afhente billetter i Informationen på dagen. Der er vinsmagning kl. 13.00 og 17.00

Lørdag kan du smage på de liflige dråber fra gin-flasken fra firmaet 1975 by Simon. De er specialister i High-end Gin Cocktails og byder på Gin mare, Skin Gin, Dreyberg gin, Vørdings Gin og diverse special tonic. Det er også kl. 13.00 og 17.00 og der er kun 50 billetter til hver smagning, som uddeles efter først-til-mølle-princippet.

PUBBEN

På modsat side af vejen overfor Informationen finder du Pubben med den nye terrasse, som netop er bygget op til årets marked.

Pubben har tradition for at servere lidt mere end almindeligt fadøl og i år finder du udover den velkendte Guinness også en Carlsberg 1883, der er en lagerøl som din oldefar drak den. En let og sød fadøl med duft af karamel og malt. Med den i hånden - kan du roligt sætte dig godt til rette torsdag aften og nyde Leo Adolph gi' den som John Mogensen med "Elguitar og Saxofon, vil vi ha'" og alle de andre du kan synge med på.

Fredag byder vi på Di2synger, Artisterne og Manne, mens vi lørdag har alletiders Cirkus Workshop for børnene inden scenen overtages af Det Glade Vanvid, Vela og No Juice. Søndag lukker og slukker Pubben for denne gang med populære Tony Eichen ved roret. 

MARKEDSKROEN

Døllefjelde Forsamlingshus skifter i markedsdagene navn til Markedskroen. Den ligger lige ved hovedindgangen, og her kan du i ro mag nyde traditionel dansk mad serveret ved bordene, mens du slapper af efter en lang dag på markedet. Også her byder vi på masser af musik og allerede torsdag aften kan du nyde maden, mens Tony Eichen forkæler dine øregange, inden du lader op til JAZZ-FREDAG. 

Hvad enten du er til New Orleans jazzen, Chicago blues, behop jazz eller Ellington kan du fredag eftermiddag og aften i markedskroen nyde en god gang jazz til en lækker menu med en velskænket kold fadøl eller måske et dejligt glas rødvin. 

Lørdag aften er der lagt op til ægte "lørdagsbal på kroen". Butterflies spiller op til dans, og vi kan love, at du simpelthen ikke kan blive siddende på stolen - men må ud på dansegulvet og ha' en svingom.