Spillesteder

Markedet har flere små hyggelige spillesteder at byde på udover det store Markedstelt og det lidt mindre Festtelt. Derudover vil der være masser af underholdning på pladsen på forskellige tidspunkter på dagen. 

 

London Pub

I en af de små hyggelige gader på vej til Kræmmerteltet finder du det flotte og smukt udsmykkede gule telt med Dannebrog vajende højt over pladsen. Her har London Pubben til huse. Indenfor summer det af hygge med alle sofagrupperne, hvor det nok kan være tiltrængt at tage et lille hvil, når du har travet gade op og gade ned i jagten på de mange fund.

Fredag disker bl.a. Heine Mindstrup op med alle de sange du elsker at synge med på. Senere fredag kan du smag på mjød fra Lahrsten Mjød. Billetter kan hentes gratis i Informationen.

Lørdag kan du møde de lokale Sydhavsdrengene, som spænder vidt - lige fra Elvis Presley til Bruno Mars, Kim Larsen til Noah, Robbie Williams til Dodo and the Dodos! 
 

TORVEKROEN

Lige ved hovedindgangen ligger det store telt Torvekroen, og her kan du i ro mag nyde traditionel dansk mad serveret ved bordene, mens du slapper af efter en lang dag på markedet. Også her byder vi på masser af musik og alle dage med DJ Alpen Jess ved roret som sørger for den hyggelige og helt rigtige markedsstemning. 

Fredag eftermiddag og tidlig aften har kroen besøg af De farende Svende  Glæd dig til den gode musik, mens du nyder en lækker menu med en velskænket kold fadøl eller måske et dejligt glas rødvin. 

Lørdag aften er der lagt op til ægte "lørdagsbal på kroen". Butterflies spiller op til dans, og vi kan love, at du simpelthen ikke kan blive siddende på stolen - men må ud på dansegulvet og ha' en svingom.

Søndag eftermiddag kan du roligt sætte dig godt til rette og nyde, når Di2synger kommer på scenen. Det er simpelthen søndagsstemning på markedet.