Markedets Spisesteder

Markedets Spisesteder

For mange stamgæster er et besøg på Døllefjelde-Musse Marked ensbetydende med en stor kold fadøl og en DØLLE PØLSE.

Fordelt rundt på markedspladsen findes 6 udsalgssteder, hvor man normalt i løbet af de 4 åbningsdage langer ca. 5 tons markedspølser over disken! Helt egen opskrift fra Nyborg Handelshus, må siges at være et tilbagevendende hit.

Men der er også mange andre muligheder for at få fast og varieret føde på Døllefjelde-Musse Marked.

Torvegrillen:

Startede egentlig som en Dølle-Pølse Grill, men har udviklet konceptet gennem årene. Så uanset om du er til stående taffel bestående af en fransk "Dølle" Hotdog i den ene hånd og en fadbamse i den anden - eller om du hellere vil sidde og nyde en forrygende flæskestegssandwich eller den berømte Dølle-burger med bløde løg, så kan Torvegrillen levere det hele.

Markedskroen:

Markedets absolut ældste spisested. Har som eneste spiserestaurant været med siden markedets start i 1980! Konceptet er næsten det samme: God dansk mad som vor mor laver den. Vi har i år indgået aftale med restauratøren på Sømærket og du kan bl.a. få flæskesteg, Dansk Bøf og Markedsschnitzel, men også frokosttilbud i form af Pariserbøf og Stjernekaster er på menukortet i år. Nyd din mad til levende musik, og du kan måske lige tage en svingom mellem retterne!

Western Kroen:

Er beliggende ved siden af Western teltet. Her er der også mulighed for traditionelle danske retter samt burgere, sandwich og i år kan du også nyde lidt til den søde tand i form af chokomousse eller fromage.

Tarteletten:

Er et af markedets mindre, mere intime spisesteder. Her kan du få lækre tarteletter og storfavoritten hos børnene er nok bagerens nybagte pølsehorn. Som en stor nyhed – vil der for første gang på Lolland-Falster være mulighed for at købe en KÆMPE tartelet. Glæd dig – den er for rigtige mandfolk.

Der er masser af børneunderholdning i Tarteletten, hvor der både fredag, lørdag og søndag er ansigtsmaling og lørdag kan du også opleve HC Andersen show og senere et ballon-eventyr med HR. Plys.  

I Tarteletten er der om fredagen også musikalsk underholdning med Southern Highway, som er et ægte countryband.

Café Corner:

Her er Dølle-sandwich, Dølle-Toast, Omelet og Dølle-burger med pulled pork og coleslaw. NYT I ÅR er, at der er vegansk mad på menukortet. En lækker burger med alverdens fristelser.

Har man brug for at hvile ørerne, og blot nyde markedsstemningen, er dette et ideelt sted at slå sig ned.

 

Pizzatelt:

Er man til italiensk/tyrkisk inspireret mad, står pizza-bagerne fra Mehmets Pizza, Marielyst klar til at fremstille nybagte pizza'er, fra markedets åbning til lukketid.