Markedets Spisesteder

Markedets Spisesteder

For mange stamgæster er et besøg på Døllefjelde-Musse Marked ensbetydende med en stor kold fadøl og en DØLLE PØLSE.

Fordelt rundt på markedspladsen findes 5 udsalgssteder, hvor man normalt i løbet af de 4 åbningsdage langer ca. 4 tons markedspølser over disken! Helt egen opskrift til speciel Dølle-pølse, som må siges at være et tilbagevendende hit.

Men der er også andre muligheder for at få fast og varieret føde på Døllefjelde-Musse Marked.

Torvekroen:

Markedets absolut ældste spisested. Har som eneste spiserestaurant været med siden markedets start i 1980! Konceptet er næsten det samme: God dansk mad som vor mor laver den. Vi har indgået aftale med restauratøren på Kudskegrillen, og du kan bl.a. få Flæskesteg, Dansk Bøf, Herregårdsbøf, Kylling i Karry og Markedsschnitzel, ligesom en lækker helstegt oksefilet kan få tænderne til at løbe i vand. Nyd din mad til levende musik, og du kan måske lige tage en svingom mellem retterne!

Torvekroen placeret på markedspladsen tæt ved indgangen. Så er det dejligt nemt at få stillet sin sult, når du har været en tur på kræmmermarked.

Café Corner:

Her er Dølle-sandwich, Dølle-Toast, Pasta-ret og Dølle-burger med pulled pork og coleslaw. Der er også vegansk mad på menukortet. En lækker burger med alverdens fristelser.

Har man brug for at hvile ørerne, og blot nyde markedsstemningen, er dette et ideelt sted at slå sig ned.

Pizzatelt:

Er man til italiensk/tyrkisk inspireret mad, står pizza-bagerne klar til at fremstille nybagte pizza'er, fra markedets åbning til lukketid.