Markedets Spisesteder

UDEN MAD OG DRIKKE - DUER HELTEN IKKE!!!

For mange stamgæster er et besøg på Døllefjelde-Musse Marked ensbetydende med en stor kold fadøl og en DØLLE PØLSE.
Fordelt rundt på markedspladsen findes 6 udsalgssteder, hvor man normalt i løbet af de 4 åbningsdage langer ca. 5 tons markedspølser over disken! Helt egen opskrift fra Nyborg Handelshus, må siges at være et tilbagevendende hit.

Men der er også mange andre muligheder for at få fast og varieret føde på Døllefjelde-Musse Marked.

Torvegrillen:

Startede egentlig som en Dølle-Pølse Grill, men har udviklet konceptet gennem årene. Så uanset om du er til stående taffel bestående af en fransk "Dølle" Hotdog i den ene hånd og en fadbamse i den anden - eller om du hellere vil sidde ned med kniv og gaffel og nyde en rødvinsmarineret nakkefilet med bagt kartoffel, så kan Torvegrillen levere det hele.

Markedskroen:

Markedets absolut ældste spisested. Har som eneste spiserestaurant været med siden markedets start i 1980! Konceptet er næsten det samme: God dansk mad (Hakkebøf - Ribbensteg mv.) kan nydes medens man lytter til levende musik, eller måske lige tager sig en svingom mellem retterne!

Western Kroen:

Er beliggende ved siden af Western teltet. Her er der også mulighed for traditionelle danske retter samt burgere, sandwich mv.

Kyllingeteltet:

Er et af markedets mindre, mere intime spisesteder. Her har man naturligt nok specialiseret sig i diverse kyllingeretter. Storfavoritten er fortsat 1/2 Grillkylling med Pommes Fritter. I Kyllingeteltet er der også musikalsk underholdning - dog af den mere rolige slags.

Café Corner:

Her er Dølle-sandwich, Dølle-Toast og mange andre lette café-retter på menukortet. Skulle forårsaftnerne blive lidt kølige, kan det måske friste med en portion Gullasch suppe. Har man brug for at hvile ørerne, og blot nyde markedsstemningen, er dette et ideelt sted at slå sig ned.

Pizzatelt:

Er man til italiensk/tyrkisk inspireret mad, står pizza-bagerne fra Mehmets Pizza, Marielyst klar til at fremstille nybagte pizza'er, fra markedets åbning til lukketid.