Danmarks Dansedarling til Døllefjelde

SILAS HOLST & THE FLAMINGO ORCHESTRA

Det er en stor glæde for Døllefjelde-Musse Marked at kunne præsentere Danmarks store musical- og dansestjerne, Silas Holst i et helstøbt og underholdende show med dansere og orkester, masser af effekter og en flot scenografi, når de indtager scenen i Westernteltet lørdag aften til et brag af en fest.

Med The Flamingo Orchestra og 2 skønne show-dansere underholdes markedsgæsterne med de allerbedste Melodi Grand Prix-sange, de skønneste sangnumre fra både Dansktoppen og pop af nyere dato foruden store internationale hits fra bl.a. danseverdenen – f.eks. ’Maneater’, ’Never Gonna Give You Up’, ’Maniac’ og ikke mindst de store klassiske numre, som Silas har sunget på flere danske teaterscener. Alle kender dem, og alle synger med!

De optrædende elsker det, de laver, og sætter alt ind på at underholde publikum. Denne entusiasme og kærlighed til musikken vælter ud over scenekanten i det hæsblæsende show med masser af feel good stemning. Silas & The Flamingo Orchestra har en sand fest, hver gang de synger og spiller. Det samme vil hver eneste markedsgæst med garanti også få!

Markedsbestyrelsen er sikker på, at gæsterne totalt vil overgive sig til Silas og hans fantastiske dansefødder, mens de gynger i takt til musikken..