Book en campingplads

Booking af campingplads starter snart

Forårstid er markedstid

I disse dage melder meterologerne hele tiden om regn og blæst, men bare lad det rase af, så vi kan se frem til foråret. 

Forårstid er nemlig markedstid med alt, hvad vi kender af spændende kræmmere og udstillere, når vi går rundt på markedspladsen på lune solrige dage og nyder en kold fadøl, lækre Dølle-pølser og masser af god musik, mens Tivolilands forlystelser gi’r os alle et sus i maven.

Book en campingplads

Fra den 1. marts kan booke en campingplads via vores hjemmeside. Vi overdriver nok lidt, hvis vi giver campingpladsen for mange stjerner, men beliggenheden i forhold til markedet er i top. Markedet råder over 4 hektar græsmark lige ved siden af markedspladsen, og der er opstillet badevogne og toiletter ved campingarealet.

Fra kl. 7 om morgenen har markedsbageren åbent, så du kan få friske morgenbrød inden dagen byder på masser af oplevelser blandt kræmmere og udstillere på pladsen.

Når du har handlet, kan du hygge dig og ”varme op” til festen på campingområdet, inden du giver den gas til fest og forlystelser på pladsen om aftenen.

Campingpladsen er opdelt i et familieområde og et ungdomsområde. Der er adskillelse af de to områder, da vi ønsker at tilgodese ønske om ro kl. 24 på familieområdet. Det med nattero kan man ikke forvente på ungdomsområdet.