Book en campingplads

Booking af campingplads starter mandag den 26. februar kl. 10.00

Forårstid er markedstid

I disse dage er den Sibiriske Kulde på vej ind over det østlige Danmark og lad den bare rase af, så vi på den anden side af koldfronten, kan se frem til foråret.

Forårstid er nemlig markedstid med alt, hvad vi kender af spændende kræmmere og udstillere, når vi går rundt på markedspladsen på lune solrige dage og nyder en kold fadøl, lækre Dølle-pølser og masser af god musik, mens Tivolilands forlystelser gi’r os alle et sus i maven.

Book en campingplads

Fra i morgen mandag den 26. februar kan du fra kl. 10 booke en campingplads via vores hjemmeside. Vi overdriver nok lidt, hvis vi giver campingpladsen for mange stjerner, men beliggenheden i forhold til markedet er i top. Markedet råder over 4 hektar græsmark lige ved siden af markedspladsen, og der er opstillet badevogne og toiletter ved campingarealet.

Fra kl. 7 om morgenen har markedsbageren åbent, så du kan få friske morgenbrød inden dagen byder på masser af oplevelser blandt kræmmere og udstillere på pladsen.

Når du har handlet, kan du hygge dig og ”varme op” til festen på campingområdet, inden du giver den gas til fest og forlystelser på pladsen om aftenen.

Campingpladsen er opdelt i et familieområde og et ungdomsområde. Som noget nyt vil der i år være en adskillelse af de to områder, da vi ønsker at tilgodese ønske om ro kl. 24 på familieområdet. Det med nattero kan man ikke forvente på ungdomsområdet. Der vil i år være opstillet standere, så det er muligt at få strøm på ungdomsområdet.

Burgermeisters som fast tradition

Torsdag aften sætter vi gang i markedet med alle tiders fest, når vores traditionsrige Burgermeisters spiller op til fest i westernteltet. De kan om nogen fyre op under et bredt publikum, og vi lader os alle rive med og synger med på sange, vi troede vi havde glemt - lige så teltdugen letter. Vær klar til en tsunami af velspillende underholdning med kæmpe energi og humor.