Klargøring af markedsplads

Markedspladsen klargøres til klassiske biler, insektsmagning og Melodi Grand Prix vinder

morgen er der 14 dage til markedet åbner og idag er de allerførste pinde til markering af kræmmerstaderne sat i jorden. Det er vindblæste frivillige hjælpere, der har målt markedspladsen op. Og det er godt, for med dagens friske vind og solskin vil vi få en god og tør markedsplads også til campisterne, der ligesom alle os andre længes efter forår, lune temperaturer og hyggen ved markedslivet.

Hele programmet ligger nu på hjemmesiden www.dfmm.dk og udover alle de musikalske indslag kan du i år også opleve helt andre ting på markedet. 

Klassiske biler

Om lørdagen kan du skrue tiden tilbage til barndommen, og se alle de klassiske biler eller de amerikanske benzinslugere med masser af krom fra en tid, hvor en liter benzin kostede et par kroner. 

Smag på insekter

Hører du til de mere modige kan du helt sensationelt smage på insekter for første gang i markedets historie. Kom ned til Hyggekrogen fredag kl. 14 og smag på græshopper, melorme eller Buffaloworms toppet med chokoladeovertræk, krymmel, lime og drys i alverdens farver. 

Fra Lolland til Lissabon

14 dage efter Døllefjelde-Musse Marked står Rasmussen på scenen i Portugals hovedstad Lissabon. Men først kommer han til Døllefjelde. Vi kan nemlig præsentere vinderen af dansk Melodi Grand Prix 2018 Rasmussen med den populære sang "Higher Ground". Han indtog Danmark med storm og vandt med over 50% af stemmerne, da han med vind i håret og sne i det rødmossede skæg gav den hele armen som en af de stolte vikinger fra fordums tider.