Årets gøglergudstjeneste på plads

Årets gæsteprædikant

Traditionen tro bliver der afholdt en gøglergudstjeneste i den flot oplyste Døllefjelde Kirke St. Bededags aften til ære for landevejens farende svende og andre interesserede kirkegængere.

Gudstjenesten foretages af den lokale sognepræst Stine Sylvest, som under prædiken bliver afløst af en gæsteprædikant

Vi er rigtig glade at kunne præsentere årets gæsteprædikant Jannie Petersen. Jannie er daglig leder af ”Hotellet på Vesterbro”. Hotellet adskiller sig fra andre hoteller ved også at være et beskæftigelsestilbud under Københavns Kommune til borgere med sociale problemstillinger. Til dagligt drives Hotellet derfor både af fast personale og omkring 30 mennesker i arbejdstræning, der på den måde får kompetencer indenfor køkken, rengøring og vedligeholdelsesarbejde. Hotellet giver borgerne mulighed for at være en lige del af et arbejdsfællesskab, hvor formålet er at drive en forretning.

Jannie var tidligere medlem af Rådet for Socialt Udsatte under Socialministeriet og behandler indsatte stofmisbrugere i Horserød Statsfængsel. Men sådan har det ikke altid været. Jannie har også været udsat for overgreb fra hun var ganske ung, hjemløs, stiknarkoman i et kvart århundrede, HIV-smittet og en af de mange gadeprostituerede, der desperat trawler Istedgade i København for nye kunder og penge til endnu et fix. I dag fokuserer Jannie i sine foredrag blandt andet på, hvordan man selv vælger at leve.

Døllefjelde Musse Marked ser frem til at lytte til Jannies tale til de farende svende, som har valgt et liv som frie fugle under åben himmel.

Under og efter gudstjenesten vil gospelkoret Soul Invitation underholde på vanlig vis. Det bliver en meget stemningsfuld aften i Døllefjelde Kirke fredag den 27. april kl. 23.00