TAK FOR I ÅR

Markedet 2018 er vel overstået

Medhjælperfesten er nu afholdt, og dermed er der sat foreløbig punktum for årets marked. Og hvilket marked. Det blev et år med perfekt markedsvejr alle 4 dage alt i mens bøgen sprang ud i det flotteste aprilvejr. Vi fik masser af sol og svag vind, hvilket medførte stort besøgstal. Kæmpe stor TAK til alle gæster, kræmmere og udstillere, som støttede op om arrangementet.

Vi startede med et propfyldt telt til torsdagskoncert med Joey Moe, som i den grad gav den gas, inden DJ Sash indtog scenen for fuld udblæsning, mens Burgermeisters holdt deres helt egen fest for publikum i Westernteltet. Derefter fulgte fredag med præmiering af bilist nr. 600.000 i markedets historie. Både fredag og lørdag havde vi utallige gæster på markedspladsen, glade kræmmere og endnu engang fyldte telte om aftenen. Søndag var det store markedstelt endnu engang fyldt godt op – denne gang med glade og engagerede Kandis-fans, mens westernteltet var proppet til randen af børn og forældre, der ville opleve Onkel Reje, når han er bedst.

Markedsbestyrelsen er meget tilfredse med afviklingen af markedet, som forløb uden uheld, vold, anholdelser og spirituskørsler. Vi er stolte over de mere end 800 frivillige hjælpere, som endnu engang har gjort det muligt at afvikle et marked af vores kaliber. Det er da enestående at være en del af. Nu skal vi evaluere, for vi vil gerne gøre det endnu bedre til 16. maj 2019, når 40. marked løber af stablen.

Ha’ en rigtig dejlig sommer