Kæmpe 90'er fest

Kæmpe 90’er fest i Markedsteltet, med et lille pift fra 80’erne.

Lørdag aften bliver en fantastisk rejse, startende med løs velour, benvarmere og Marc O’ Polo trøjer inden farverne og moden skifter til Buffalo sko, Bootcut bukser og Diesel trøjer.

For både Harske Hubbi, Drömhus, Dr Bombay og Dj. Aligator og vores fantastiske 90’er band Wearethe90’s sørger for, at vi får nogle fantastiske timer i teltet.

Aftenen starter lige efter damefrokosten med den fynske Dj Harske Hubbi. Hubbi har fundet en fri aften fra Giraffen i Snave for at komme og spille total i orden musiksmag-smag-smag. Harske Hubbi en sydfynsk herlig humørbombe, der spiller alle de største hits og taler henover dem alle sammen. Chok-chok-chok.

Derefter fortsætter festen med svenske Drömhus, som havde et kæmpe hit med ”Vill ha Dig” i 1998. Den toppede de fleste af Europas hitlister det år. Festorkesteret Wearethe90’s er gode venner af markedet og har optrådt en del gange, men de er simpelthen også de bedste i deres stil. Deres sceneshow og udsmykning er i ren 90’er ånd, hvor det er svært at få flere lyserøde, grønne og gule farver på scenen.

Dr. Bombay kræver nok ingen introduktion. Dr. Bombay slog for alvor igennem i 1998. I hans musikvideoer blev han tit portrætteret som en indisk taxachauffør, mystiker, sitarspiller, kok, slangetæmmer og stor fan af elefantvæddeløb, kombineret med et par runde mørke solbriller. Han havde kæmpe hits som Rice & Curry, Calcutta og S.O.S (The tiger took my family) Dr. Bombay fremfører den alle på vores scene lørdag aften.

Sidste navn er Dj Aligator som kommer og tænder for bassen i teltet. Dj Aligator kommer og lukker aftenen i teltet og han skal nok sørge for at alle kan fløjte med på Whistle song, Lollipop og Stomp, når de bevæger sig ud i forårsnatten efter koncerten.