Jubilæumsshow

Jubilæumsshow

Fredag eftermiddag og aften på Dølle byder på en nostalgisk musikalsk fortælling med mange af de musiknavne, som har gæstet markedet gennem tiderne siden 1980.

Der var i bestyrelsen et stort ønske om at få genetableret LABAN, - tænk hvis det kunne lykkes at få samlet den populære popduo, som i starten af 80’erne hittede med ”Hvor skal vi sove i nat”. Det er dog ikke muligt, men i stedet får vi besøg af Lecia Jønsson fra Laban. Og hun vil helt eksklusivt give et interview i Pubben, hvor hun fortæller sjove anekdoter og viser klip, som ikke tidligere er vist. Det er Søren Hansen fra Radio Sydhavsøerne, som står for at interviewe Lecia og han er rigtig skarp på alle de gode gamle 80’er hit. 

Albatros sang tilbage i 90’erne sang ”Nu skal vi en tur til Døllefjelde-Musse” – mens Peter Dack, som måske er bedre kendt som ”Det syngende Postbud” gav den gas med ”Højt humør og bare pigelår” i 80’erne. Peter Dack blev faktisk landskendt, da han optrådte i programmet SuperChancen med Susanne Bjerrehus foran 2,7 mio seere.

Efter de to lokale kunstnere får vi besøg af Partykongen Himself – den meget folkekære Johnny Reimar, som har taget Døllefjelde-Musse Markedets nationalsang til sig. Det var Blue Boys der lancerede sange i starten af 70’erne, men Johnny Reimar har haft den med på sit repertoire, når han har turneret land og rige rundt med sit partyshow.

Næste gæst til jubilæumsfesten er Jimmy Barcol fra Zididada, som i 90’er tog markedet med storm med sin glade sang Zididada Day. Herefter kommer GRY og for fuld udblæsning vil hun genopfriske alle de store Grand Prix hits, som vi stadig synger med på.

Tommy Seebach har flere gange gæstet Døllefjelde-Musse og kort efter udgivelsen af sit første album kom sønnike Rasmus Seebach i 2010 og nærmest lagde markedsteltet ned. Vi får i år besøg af Teit Samsø, som spillede hovedroller både som Tommy og Rasmus. En musical som er virkelig populær og publikum nærmest troede, at Tommy var genopstået og at Rasmus stod lige der på scenen.

”Bonsoir Madame” lyder det fra næste gæst og vi tror nok lige en masse gæster også siger godaften, når Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake indtager scenen. Han synger solo nu, og hans sprøde stemme med de mange hits skal nok få publikum til at hylde en af vores store danske sangere, som i løbet af årene har gæstet markedet.

Sidst på aftenen holder vi fest med Madam Blå & Poprockerne, som også binder musikken sammen til de nævnte kunstnere.

Som afslutning på jubilæumsfesten siger vi ”Skub til Taget” og så letter teltdugen, når Morten Hampenberg stryger på scenen. Hampenberg har siden starten af 2000 markeret sig på den danske musik-scene og vil helt sikkert også give den gas med storhittet ”Duck Toy”.

Markedsbestyrelsen siger velkommen til skøn jubilæumsfest og håber i har lyst at være med.