Aflysning af marked 2020

Døllefjelde-Musse Marked 2020 er aflyst

Bestyrelsen for Døllefjelde-Musse Marked var i aftes samlet for at drøfte eventuel afvikling af marked i starten af september.

Vi kan ikke trække den længere af hensyn til alle de aftaler, der skal falde på plads i forbindelse med afvikling af så stort et arrangement.

Med baggrund i nuværende forsamlingsforbud og de udmeldinger om hvor mange, der må være samlet i de kommende måneder, var det en enig bestyrelse, der traf den tunge beslutning om at aflyse årets marked.

Det er rigtig synd for alle de tilmeldte kræmmere og erhvervsudstillere, Tivoliland og ikke mindst de lokale foreninger, som hvert år får del i overskuddet.

Vi ved også, at det for rigtig mange er en årelang tradition, der nu bliver brudt. Men vi må tage hensyn til såvel gæster som medhjælpere i denne svære tid og at gennemføre et marked med en masse restriktioner vil heller ikke være optimalt, var bestyrelsen enige om.

 

Håber på opbakning

Vi håber inderligt, at rigtig mange vil bakke os op og beholde deres billet, stade- eller campingplads til næste års marked. Her foregår markedet i perioden 29. april – 2. maj og der vil derfor være rig mulighed for lunt forårsvejr til at få gjort en masse gode handler, prøvet de herlige forlystelser, smage på Døllepølsen og i det hele taget bare nyde en tur på Dølle.

Det vil dog være muligt at få refunderet sine penge inden 15. juli 2020. Se mere her på hjemmesiden.