Markedsforberedelser i fuld gang

Tror fortsat på afvikling i september

Markedsbestyrelsen har i sidste uge besluttet, at fortsætte planlægningen af årets marked, der som bekendt er flyttet fra St. Bededagsferien til afvikling i perioden 2. - 5. september 2021. 

Mange markeder og festivaler er aflyst hen over sommeren, men da myndighedernes udmeldte restriktioner ophører 31. august 2021 mener vi godt, at vi kan afvikle Døllefjelde-Musse Marked i den første weekend i september. 

Og det vil blive et marked som vi alle kender det. Med masser af fest og folkelig stemning. Handel i de små hyggelige markedsgader og telte med lækker mad og drikke. Vi vil naturligvis også afholde både dame- og herrefrokost, samt sørge for masser af god musik inklusiv åbningskoncert torsdag den 2. september. 

Sikkerheden vil være i top for både gæster og frivillige hjælpere og vi vil naturligvis indkøbe håndsprit og efterleve øvrige krav der måtte være på dette tidspunkt. 

Musikken

Første musiknavn er på plads, for intet Dølle uden Kandis. Kandis optræder som sædvanlig i et næsten fyldt markedstelt om søndagen. Her vil du få mulighed for at nyde en lækker platte, en dejlig kold fadøl og måske en lille én til ganen. Det er en tradition som ikke mindst landsdelens mange ældre borgere ser frem til. Det er ren hygge og nostalgi. 

Stader, camping og herrefrokostbilletter

Inden for de kommende dage vil det igen være muligt at købe sig en stadeplads enten som kræmmer eller udstiller her på siden. Det vil også være muligt, at købe en billet til enten ungdomscampingpladsen eller familiecampingpladsen.

Der er desuden et mindre antal billetter til herrefrokosten til salg, så har du lyst at invitere dine medarbejdere for at fejre, at markedet genåbner, eller har du planer om afvikling af polterabend, er der god mulighed for at få en fantastisk eftermiddag i "herreligt selskab" :-)

Hvis det skulle vise sig, at vi må aflyse, vil det være muligt at få billetterne overført til 2022 eller få refunderet billetten. 

Vi vender snarest tilbage med flere nyheder, nu hvor vi for alvor er gået igang med planlægning af et sensommer-marked forhåbentlig med lune temperaturer og solskin fra en skyfri himmel.