Queen Machine og Sømændene

Koncerter på Dølle

Vi kan fortælle, at vi arbejder heftigt videre i forhold til planlægning af Dølle i september.

Kræmmere og udstillere strømmer til og glæder sig usigeligt meget til at møde alle vores gæster.

Musikken

Rent musikalsk starter vi torsdagen ud med Sømændene, som altid er garant for en festlig og fornøjelig aften. Sømændene fejrer 20 års jubilæum i år, og vi lover et brag af en fest med skål og fællessang, når deres hjerter begynder at banke for Susanne, Birgitte og Hanne, mens matroshattene flyver gennem luften.

Fredag aften kan du komme til gratis koncert med ingen ringere end Queen Machine, som er et kopiband i verdensklasse. Du tror nærmest, at det er Freddie Mercury himself, der står på scenen. Iført originale kostumer fremfører de et festfyrværkeri af koncert fyldt med musik, der går direkte i hjertekulen. Vi har tidligere oplevet bandet i Dølle og der var teltet propfyldt og vi havde en fed fed stemning.

Søndag kører vi den traditionelle stil med Kandis og servering af platte i markedsteltet, som for øvrigt får nyt udseende i år, da Hjallerup Marked har stoppet deres teltudlejningsafdeling. Det betyder, at vi får mulighed for en ny og spændende indretning af vores største festtelt med en kæmpestor scene og store spændende barer rundt i teltet.

Herrefrokostbilletter

Mens damefrokostbilletterne for længst er udsolgt er der nu genåbnet for salg af de resterende herrefrokostbilletter, så har du planer om polterabend, eller sjov med kollegerne på arbejdspladsen, så skal i nok skynde jer, hvis i skal have fingre i de sidste billetter.

Camping

Desuden er der åbnet for salg af campingpladser og det er jo besnærende at slå sig ned lige ved siden af markedspladsen. Så er det nemt at gå frem og tilbage, når du skal ind og handle om dagen og nyde festerne om aftenen. Der er bager på markedet, hvor du kan forsyne dig allerede fra tidligt om morgenen, så bare ind og få fat i de eftertragtede pladser på hjemmesiden. Når markedet ligger i september måned skulle der være god mulighed for at sensommervejret arter sig fra sin flotteste side. Vi har i hvert fald aldrig oplevet frostvejr, sådan som det nogle gange har været tilfældet i april 😊

Stadepladser

Salget af stadepladser til kræmmere og udstillere er godt i gang og der er i øjeblikket stor interesse for at få del i en plads, hvor du kan sælge alverdens herligheder. Mange af de faste kræmmere, som havde købt plads sidste år, har beholdt deres plads og har derfor sikret sig. Du har mulighed for at købe dig en stadeplads enten udendørs eller indenfor i det hyggelige kræmmer- og udstillertelt.