Klar til marked

Klar til marked uden restriktioner

Markedet har nu modtaget alle nødvendige tilladelser fra de offentlige myndigheder og er klar til at holde marked i Døllefjelde-Musse i perioden 2. – 5. september.

Og det bliver et marked, helt som vi kender det. Uden restriktioner af nogen art i forhold til corona.

Vi har dog købt masser af håndsprit, så vi alle kan færdes trygt på markedspladsen.

Alle telte er stillet op, forlystelserne er afprøvet og i denne weekend møder omkring 100 medhjælpere ind og giver den en skalle med at få opstillet diverse hegn, inventar, trukket kabler, lagt gulv, pyntet op og ja – der er alverdens opgaver, der skal klares her i den sidste uge inden vi åbner pladsen på torsdag kl. 18.00, hvor vi i de kommende 4 dage forventer op mod 80.000 gæster.

Markedsavisen er trykt og sendt ud på hele Lolland-Falster og her kan man også læse det fulde program for de enkelte dage. https://www.e-pages.dk/sn/2767/

Og vi glæder os – vi kan næsten ikke vente. Vi er som børn, der venter på juleaften, for endelig kan det lykkes at afholde marked. Vi har arbejdet på det siden efteråret 2019, hvor de første forberedelser til 2020 markedet gik i gang – så en udsættelse til september 2020 – så en aflysning – ny udsættelse i St. Bededagsferien til nu om en uge. Og vejrudsigten bliver grundigt studeret og det ser heldigvis ud til at vejrguderne også er med os i år.

Solskin og tørvejr – det er godt for kræmmerne og udstillere, som lige så længselsfuldt venter på at slå teltdugen til side og tilbyde deres mange spændende varer til forventningsfulde markedsgæster. Og der er nærmest ikke den vare, du ikke kan finde på et godt kræmmermarked, som her i Døllefjelde.  

Der er gratis entre til markedspladsen og alle telte. Læs alt om musikken i markedsavisen. Vi har gratis koncerter med hovednavne som Queen Machine, Sømændene, Kandis, Specktors, Randers Cowboys med Johny Cola, Gasoline, Richard Ragnvald og desuden masser af børneunderholdning bl.a. med Onkel Reje. Derudover underholdning på pladsen med farvestrålende sambashow, Døllefjelde-mesterskaberne i havetraktortræk, skovhuggershow og meget meget mere.