TAK FOR I ÅR

Markedet 2021 er vel overstået

Endelig kunne vi afholde vores marked i Døllefjelde efter flere udsættelser på grund af Covid19. Og hvilket marked. Det blev et år med perfekt markedsvejr alle 4 dage med dejlige sensommertemperaturer og lune aftener, hvilket medførte stort besøgstal. Kæmpe stor TAK til alle gæster, kræmmere og udstillere, som støttede op om arrangementet.

Vi startede med et propfyldt telt til torsdagskoncert med Sømændene, der lagde til kaj i Markedsteltet og fik hele teltet til at gynge med på deres populære sange. Fredag indtog Queen Machine scenen og gav et brag af en koncert, og du måtte knibe dig i armen - for at blive sikker på om det virkelig var Freddy Mercury, som gav det ene fantastisk nummer efter det andet. Både torsdag og fredag var godt besøgt trods arbejdsdage, men helt specielt blev lørdag og søndag, hvor gæsterne strømmede til markedspladsen fra tidlig morgen til sen aften. Kræmmerne var meget tilfredse med den store tilslutning og kan næsten ikke vente til at det bliver St. Bededag i 2022.

Rent musikalsk var der lørdag stor tilslutning til Richard Ragnvald, Gasoline og Spectors, mens det store markedstelt endnu engang var fyldt op om søndagen – denne gang med glade og engagerede Kandis-fans, mens westernteltet var proppet til randen af børn og forældre, der ville opleve Onkel Reje, når han er bedst.

Vi afholdt i år Danmarks største damefrokost for 20. gang. Det blev et jubilæumsår, der blev fejret med manér og 1500 festklædte kvinder nød at få skålet og sunget med på alle de festglade toner leveret af 6Feet. Det med at feste - det kan de altså de damer. 

Markedsbestyrelsen er meget tilfredse med afviklingen af markedet, som forløb uden uheld og under rolige forhold. Vi er stolte over de mere end 600 frivillige hjælpere, som endnu engang har gjort det muligt at afvikle et marked af vores kaliber. Det er da enestående at være en del af. Nu skal vi evaluere, for vi vil gerne gøre det endnu bedre til 12. maj 2022, når 42. marked løber af stablen.