Musikken på Dølle

De første musiknavne på Dølle

Vi lægger ud med et brag af folkelig og festlig stemning når Stig og Vennerne giver den gas med Wimmersvej, I en lille båd, der gynger, mens de spørger ”Hvorfor går Louise til bal”.  Der er dermed lagt op til hygge, fællessang, masser af fadøl og et markedstelt, der kommer til at gynge med, når vi torsdag den 12. maj sætter gang i marked nr. 42.

Senere torsdag kommer Kato, som har hittet siden 2007, hvor han indspillede sit først nr. 1 hit i Danmark ”My House”. Han har optrådt på adskillige af de danske festivaler og for 10 års siden i Dølle, og nu vender han stærkt tilbage.

Vi fortsætter festen fredag, hvor vi får besøg af et par ægte teenage-idoler – når Fyr og Flamme lægger vejen forbi. Vi kender dem fra Melodi-Grandprix, hvor de med rendyrket 80’er nostalgi bragede ind i vores alles hjerter med nummeret ”Øve os på hinanden”, som allerede er gået hen blevet en evergreen i Dansk Melodi-Grandprix.

Søndag holder vi traditionen i hævd og inviterer til søndagsbal med Kandis. Her plejer at være fyldt godt op ved bordene i markedsteltet og vi sidder og hygger os med en lækker platte og en kold fadøl. Når Kandis kommer på scenen, bliver der hurtigt gang i festen og dansegulvet fyldes op af danseglade gæster.