Musikken på Dølle

Musikken på Dølle

Festligt og folkeligt

Vi lægger os altid i selen for at finde noget musik, som passer til flest muligt af de gæster, som tager turen til Døllefjelde. Vi har de to store telte Markedsteltet og Festteltet. Derudover vil der være musik i Torvekroen og i LondonPubben. Der er ud over de nævnte bands masser af andre mindre orkestre og solister i telte og på pladsen gennem de 4 dage markedet forløber.

Markedsteltet

Vi lægger ud med et mix af folkelig og festlig stemning torsdag når Stig og Vennerne giver den gas med Wimmersvej, I en lille båd, der gynger, mens de spørger ”Hvorfor går Louise til bal”.  Der er dermed lagt op til hygge, fællessang, masser af fadøl og et markedstelt, der kommer til at gynge med, når vi slår teltdugen op torsdag den 12. maj sætter gang i marked nr. 42.

Senere torsdag kommer Djämes Braun i godt selskab med Vild Smidt og giver alt, hvad de har i sig om ”Kvinder og kanoner”, mens de ”kigger på Fugle” og få hele teltet med på hits som ”Det Ik Sket” – det er ikke til at vide, hvad der sker i Døllefjelde – andet end at de bliver en fest uden lige.

Som afslutning på torsdagen møder vi Kato, som har hittet siden 2007, hvor han indspillede sit først nr. 1 hit i Danmark ”My House”. Han har optrådt på adskillige af de danske festivaler og for 10 år siden i Dølle, og nu vender han stærkt tilbage.

Vi fortsætter festen fredag, hvor vi får besøg af et par ægte teenage-idoler – når Fyr og Flamme lægger vejen forbi. Vi kender dem fra Melodi-Grandprix, hvor de med rendyrket 80’er nostalgi bragede ind i vores alles hjerter med nummeret ”Øve os på hinanden”, som allerede er gået hen blevet en evergreen i Dansk Melodi-Grandprix.

Lørdag aften bliver naboerne i Døllefjelde-Musse ikke i tvivl om at Dølle er i gang, når Ude Af Kontrol står på scenen i markedsteltet – og du er inviteret med! Og hvem er Ude af Kontrol? Det er en dansk Hip-Hop/Rap musikgruppe, der i et halvt årti har skabt en bølge af hits. De har opnået mere 260 mio. streams alene på Spotify og er vokset til en af de største artister herhjemme.

Søndag holder vi traditionen i hævd og inviterer til søndagsbal med Kandis. Her plejer at være fyldt godt op ved bordene i markedsteltet og vi sidder og hygger os med en lækker platte og en kold fadøl. Når Kandis kommer på scenen, bliver der hurtigt gang i festen og dansegulvet fyldes op af danseglade gæster.

Festteltet

Markedets festtelt er gennem hele markedet fyldt med festlig og folkelig musik. Tidligere har teltet heddet Westernteltet, men det er længe siden, teltet har sydet af countrymusik og lignet en westernsaloon, så vi har omdøbt teltet til Fest-teltet. Ska’ der være fest, så la’ der være fest.

Rigtige mænd

Vi lægger ud med et brag af en fest torsdag aften, når Rigtige Mænd går på scenen. De spiller TV2s musik, så du næsten må knibe dig i armen for at blive overbevist om det måske er Steffen Brandt og co., der står på scenen.

Du kan glæde dig til et hav af alle de kendte TV2 sange som ”Alt hvad hun ville var at danse”, ”Kys bruden”, ”De første kærester på månen” for blot at nævne et lille udsnit af alle TV2’s populære sangtitler. Vi kan bare love, at der er lagt op til en formidabel aften i godt selskab.

René og Værsgo – Kim Larsen hyldest

Der er dømt ægte folkefest når et af landets absolut folkeligste orkestre René og Værsgo spiller op til sang og dans med Kim Larsen og Gasolin numre fredag den 13. maj. Bandet har underholdt på Langelandsfestivalen adskillige gange med lige stor succes hver gang.

De puster nyt liv i gamle Gasolinklenodier som ”Langebro” og ”Rabalderstræde” og der bliver mulighed for et nostalgisk genhør med “Haveje”, “Midt om Natten” og “Kvinde Min” og alle de andre. Der er garanteret syng-med garanti, når I bruger en aften i selskab med René & Værsgo.

Karl Hermans Trio

Efter herrefrokosten får vi prominent besøg i Festteltet, når Karl Herman’s Trio kigger forbi. Vi lover du får en fed fest, du sent vil glemme.

Du får nemlig alle klassikerne serveret på et sølvfad – ”Så længe jeg lever”, ”Der er noget galt i Danmark”, Karl Herman & jeg og Fut i fejemøget” osv. Sange vi alle elsker at synge med på….

Karl Hermans Trio leverer John Mogensens sange respektfuldt gennem nerve og sjæl, og der bliver ”gang i klarinetten, når du svinger med rumpetten” – og vi skal nok få hele Tivoliet til at gynge.

se hele programmet under menupunktet Program